Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/htdocs/indepan/http/include/classes/class.login.php on line 3
Theater • De kracht van theater, media en trainingen

Improvisatietheater

 

In onze theateractiviteiten maken wij veelal gebruik van improvisatietheater. Een vorm van theater waarbij de acteurs het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke verzinnen. De elementen voor een scène komen uit het publiek. Bijvoorbeeld de locatie waar de scene zich afspeelt of het type personage dat neergezet moet worden. De acteurs spelen in het moment met deze input, en daar ligt hun kracht!


De acteurs waarmee we werken zijn zeer ervaren. Ze beschikken over improvisatievaardigheden zoals aandacht voor het hier en nu, luisteren, en spontaan handelen. Onze acteurs zijn in het theater en op zakelijke bijeenkomsten te vinden. 3 in de pan heeft een verscheidenheid aan formats ontwikkeld en geproduceerd die op eenvoudige en doeltreffende manier worden ingezet. Op integere wijze zetten wij inhoud en vermaak om in pakkende scènes en overtuigende voorstellingen.

 

Arrogantjes 'In het theater'

 

Dé improvisatieshow die zijn weerga niet kent. Onze acteurs spelen spetterende voorstellingen in theaters door het hele land. Afwisseling staat voorop. Van snelle komische scènes tot ontroerende verhalen. Van ingewikkelde hersenkrakers tot hoogstaande muzikale intermezzo's. Niets staat vooraf vast: behalve dat het dak eraf gaat! Wilt u meer weten? Kijkt u dan eens op www.arrogantjes.nl.

 

Arrogantjes 'Op het werk'

 

De Arrogantjes spelen ook voorstellingen voor bedrijven. Daar spelen ze in op ieder gewenst thema. De Arrogantjes 'Op 't werk' is vooral sterk op inhoud. de bedrijfsvoorstellingen hebben het karakter van een groepsdiscussie, gelardeerd met relativerend theater. Door onze ruime ervaring, en diverse achtergronden hebben wij affiniteit met veel verschillende beroepsgroepen. Voor meer informatie of een afspraak verwijzen wij naar www.arrogantjes.nl.

 

Masterclass improvisatietheater

 

Met trots presenteren wij u dit unieke concept voor bedrijven, scholen, instellingen en organisaties. En niet voor niets!
In een theatrale ambiance bent u getuige van een wel heel speciale voorstelling. Niets is wat het lijkt. Een perfecte combinatie van inhoud en vermaak. Dynamisch en interactief. Een bijzondere manier om kennis te maken met improvisatietheater en een verrassende manier om op een andere manier in beweging te komen. Een voorstelling die u kunt inzetten ter vermaak, en bovendien om uw medewerkers uit te dagen 'out of the box' te denken. Ongemerkt wordt bij hen een andere manier van denken direct omgezet in doen!

Met recht een succesvolle activiteit waarvan we durven zeggen: onze specialiteit!

 

Workshops

 

Onze ‘know how’ op het gebied van improvisatie en theater brengen wij graag over aan derden. Onze workshops en trainingen maken gebruik van de ervaring die de acteurs en trainers bezitten. Onze ervaring maakt u rijk. Inhoudelijke, resultaatgerichte trainingen of voor vermaak, alles is mogelijk.

Zowel voor particulieren, (bijvoorbeeld een workshop theatersport tijdens een vrijgezellenfeest), scholen (Een Impro Battle waarin leerlingen met en tegen elkaar de sterren van de hemel spelen) als voor bedrijven (interne communicatie: Waar wringt de schoen en wat moeten we doen om weer makkelijk rond te lopen?) Kijkt u voor meer ideeën op de pagina trainingen.

 

Voor groepsactiviteiten waarbij media (film) een rol speelt kunt u kijken op de pagina media.

 

Regie, begeleiding en productie

 

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten waarmee we het amateurcircuit, professionele theatergroepen, scholen en bedrijven van dienst zijn. Wij zijn actief betrokken in het onderwijs waar we voor leerlingen en studenten toneelstukken schrijven en regisseren. We produceren voor bedrijven op maat geschreven theaterstukken waarin medewerkers de hoofdrol spelen. En zijn al jaren actief als theatersportdocent in heel het land. Dit is slechts een kleine greep uit ons theatraal aanbod. We komen graag naar u toe om over onze ervaring te vertellen!