Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/htdocs/indepan/http/include/classes/class.login.php on line 3
Media • De kracht van theater, media en trainingen

Beeld en geluid. Bewegend of stilstaand. Het zijn enorm krachtige elementen waar 3 in de pan graag gebruik van maakt. Als ondersteuning in voorstellingen, als reflectie in trainingen of als getuige van uw belangrijke momenten. Zowel privé als zakelijk.

 

3 in de pan is producent van verschillende formats. Van instructie dvd tot het vastleggen van uw productieproces. Van televisieprogramma's voor kinderen tot multimediale openingacts bij evenementen. Onze producties beperken zich niet tot een enkele stijl. Door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers zijn we uitstekend in staat om uw identiteit en onze creatieve gedachten te bundelen.

 

In de loop der jaren hebben we verschillende videoconcepten ontwikkeld die op een vermakelijke en laagdrempelige manier zeer succesvolle resultaten bereiken bij activiteiten gericht op teambuilding. Concepten die aangepast kunnen worden aan uw uitgangspunten, bedrijfsfilosofie of doel.

 

De film

Ieder team van medewerkers bevat een scala aan kwaliteiten en competenties. Maar zijn deze voor iedereen bekend? In 'De film' gaan uw medewerkers, zonder dit vooraf te weten, de uitdaging aan om elkaars kernkwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Vertrouw je elkaar? Durft iedereen zich te laten sturen? De film, het eindresultaat van uw medewerkers, zal dit ongecensureerd laten zien.

 

De Quiz

Op informele wijze kennismaken met je collega's of op creatieve wijze werken aan teambuilding. Hoe makkelijk werken uw medewerkers samen? Deze activiteit zorgt ervoor dat men gezamenlijk naar resultaat streeft. En het resultaat maakt dat de dag gegarandeerd eindigt met een lach. De deelnemers werken in teams aan kort beschreven opdrachten die gefilmd dienen te worden. Alle films zijn onderdeel van een afsluitende quiz. Dé activiteit van deze bijeenkomst.


De Soap

Op informele wijze kennismaken met je collega's of op een creatieve manier werken aan teambuilding. Aan de hand van uw informatie wordt een verhaal geschreven over uw bedrijf of uw afdeling. Dit verhaal wordt in delen geknipt. Per deel zal een groep aan de gang gaan met voorbereiden, regisseren en het daadwerkelijk spelen van het verhaal. Alles wordt opgenomen en gemonteerd. Aan u wanneer de soap gepresenteerd gaat worden.

 

De Reclame

Alle neuzen dezelfde kan op - samenwerking en teambuilding - een geschikte activiteit na een fusie of reorganisatie. Iedereen heeft zijn eigen gedachten (of mening) over veranderingen in de organisatie waarbinnen zij werkzaam zijn. De een is kritischer dan de ander. Deze activiteit daagt uw medewerkers uit verder te denken. Wat zijn de unieke eigenschappen van uw organisatie? Wat draagt uw organisatie uit? Wat is hun aandeel daarin? Wanneer u daar meer zicht op wilt krijgen is dit dé activiteit voor u. Uw medewerkers gaan als marketeers aan de gang.


Voor meer informatie over onze media activiteiten vragen wij u contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig via de pagina contact.