Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/htdocs/indepan/http/include/classes/class.login.php on line 3
Info • De kracht van theater, media en trainingen

Bart Brouwers


Bart Brouwers is de oprichter van 3 in de pan. Hij is een veelgevraagd trainer, acteur, regisseur, producent en facilitator. Hij geeft workshops aan bedrijven en overheidsinstanties gericht op teambuilding, communicatie, zelfreflectie en lef. Zijn verrassende manier van feedback geven zorgt ervoor dat hij veel los maakt bij zijn deelnemers.

In 2007 werd hij met zijn improcabaretgroep De Arrogantjes Nederlands kampioen theatersport. Hij is op 14 jarige leeftijd begonnen met theater en viert dit jaar zijn 30 jarig theaterjubileum. Van Alan Ayckbourn tot Vondel - van Pinter tot Shakespeare: Hij heeft het gespeeld. Ruim 15 jaar geleden is hij in aanraking gekomen met improvisatietheater. Deze uitdagende vorm van theater maken gaf een compleet nieuwe dimensie aan theater maken. Het maakte het nieuwer – spannender en uitdagender.

 

Naast het theater heeft Bart een achtergrond als sociaal pedagogisch werker. Hij heeft lange tijd als groepsleider gewerkt in internaten, fasenhuizen en kamertrainingscentra. Later is hij werkzaam geweest in de jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Hieraan dankt hij zijn affiniteit met hulpverlening, mensenkennis en inlevend vermogen.